VKKF ir mainījis adresi – birojs tagad atrodas Rīgā, K.Valdemāra ielā 20 (1.stāvā).

Ir veiktas vairākas zīmīgas izmaiņas VKKF konkursu nosacījumos. Mainīts Radošo braucienu programmas nolikums – pieteikumus var iesniegt tikai fiziskas personas. Pieteikumi šīs programmas konkursam ir jāiesniedz ne vēlāk kā mēnesi pirms izbraukšanas.

Regulāro kultūras projektu konkursu nolikumā nozaru speciālisti ir papildinājuši prasības projektā ietveramajai informācijai jeb  dokumentācijai, kā arī ir mainītas nozaru prioritātes.    Pieteikumus 1. kultūras projektu konkursā Literatūras, Mūzikas un dejas mākslas, Teātra mākslas, Filmu mākslas, Vizuālās mākslas, Kultūras mantojuma, Tradicionālās kultūras, Dizaina un arhitektūras nozarēs, kā arī starpdisciplināru kultūras projektu pieteikumus VKKF pieņems līdz 23. janvārim pulksten 12.00 (Sūtot pa pastu – līdz 19. janvārim (pasta zīmogs)).  

 

Paralēli 1. konkursa pieteikumu iesniegšanai noris pieteikumu pieņemšana arī mērķprogrammu konkursos – “Profesionālās mākslas pieejamība reģionos” un “”Latvijas valsts mežu” atbalsts kultūras programmām reģionos”.

VKKF padome ir nolēmusi 2015. gadā organizēt trīs regulāros kultūras projektu konkursus un vairāku mērķprogrammu konkursus.

VKKF 2015. gada budžets ir 8 045 669 EUR, un “Latvijas valsts mežu” (LVM) ziedojums ir 900 000 EUR, tādējādi kopējais 2015. gada budžets veido 8 945 669 EUR, un attiecībā pret iepriekšējo gadu ir lielāks par 1 543 544 EUR vai 20 %.

Vairāk informācijas skat. ŠEIT

 

 
Informāciju apkopoja:
Jana Vērdiņa
Valsts kultūrkapitāla fonda pārstāve

jana@kkf.lv