“Papīrfabrika “Līgatne”” ražo grāmatu papīru, lai veicinātu izdevējdarbības attīstību Latvijā. Bet, lai papīrfabrikai izdotos veidot grāmatām labvēlīgu izaugsmi, mums nepieciešama jūsu palīdzība.

Grāmatu papīrs tiek ražots no makulatūras, lai saudzētu apkārtējo vidi. Un visbiežāk makulatūra tiek iegūta no grāmatām, kuras cilvēkiem vairs nav vajadzīgas, un viņi tās nolemj atdot mums uz otrreizējo pārstrādi.

Tādēļ mēs gribētu Jūs aicināt – nododiet papīrfabrikai “Līgatne” bibliotēkām vairs nevajadzīgās grāmatas, un mēs veicināsim, lai tukšās vietas tiktu drīzumā aizpildītas ar jauniem mākslas darbiem!
 
Viss, kas no Jums nepieciešams- dodiet ziņu, kad Jums ir uzkrājušās grāmatas, kuras Jūs gribētu nodot otrreizējai pārstrādei, un mūsu šoferīši par brīvu tām atbrauks pakaļ.
 
 
Sīkākai informācijai sazinieties ar klientu apkalpošanas speciālisti Zitu Zariņu (e-pasts zita.zarina@pf-ligatne.lv, tālr. 26621613) vai mārketinga speciālisti Oļesju Dreimani (e-pasts olesja.dreimane@pf-ligatne.lv, tālr. 22020120).