Novembra mēnesī Dobeles novada Centrālajā bibliotēkā ikvienam interesentam ir iespēja piedalīties Neformālajā rudens skolā, kurā ir paredzētas četras nodarbības. Pirmās divas, kas skāra ezotērikas jomu bija labi apmeklētas un pasākuma dalībnieki bija gandarīti. Zinošā lektore Zinīda Zvirbule nodarbībā “Krāsu mācība”, pastāstīja par sveču dziednieciskajām īpašībām, krāsu nozīmi, mājas attīrīšanu un citas interesantas lietas. Pasākuma dalībnieces ieinteresētas klausījās un uzdeva dažādus jautājumus.


Otrajā nodarbībā bija iespēja iepazīties ar aromātu pasauli, pasmaržot dažādas ēteriskās eļļiņas, uzzināt, kā tās pielietot mājas aptieciņā un ķermeņa kopšanā. Šajā nodarbībā dalībniecēm pašām vajadzēja arī praktiski darboties un pagatavot savai gaumei un ādai atbilstošu sejas krēmu. Pasniedzēja Zinīda labprāt dalījās ar informāciju un izstāstīja, kur var iegādāties visas nepieciešamās sastāvdaļas.


Neformālās skolas trešā nodarbība “Stresa pārvarēšanas māksla” notiks 23.novembrī un to vadīs psiholoģe Svetlana Paramonova. Savukārt 30.novembrī ikviens tiks gaidīts uz nodarbību “Minimāli līdzekļi, maksimāls efekts”, kurā varēs iemācīties pagatavot un skaisti noformēt dažādas uzkodas. Nodarbību vadīs Iveta Čerpinska.


Projektu atbalsta Dobeles novada Sociālais dienests.