Sestdien, 9. februārī pl. 11.00-14.00 Valmieras integrētajā bibliotēkā norisināsies Pieaugušo mūžizglītības programmas “Līdzsvarota dzīve: vide, cilvēks, sabiedrība” 3. nodarbība “Kāds garīgums mums ir nepieciešams?”.

 

Lektori:

Liene Ločmele. Vidzemes Augstskolas lektore. Dalīsies ar savu personīgo un Vidzemes Augstskolas pieredzi un paveikto saistībā ar mērķtiecību, mērķu uzstādīšanu.

Kaspars Vendelis. Lektors, uzņēmējs, biohacking.lv līdzdibinātājs.

 

SVARĪGI! Šo kursu var apmeklēt gan kā mūžizglītības kursu, cenšoties piedalīties pēc iespējas visās nodarbībās. Taču, ja interesē atsevišķas tēmas, nodarbības var apmeklēt arī pa vienai – uz nodarbībām droši  var nākt kopā ar draugiem vai ģimenes locekļiem, kam visa kursa apmeklēšana varbūt nav aktuāla.

 

Ieeja bez maksas.

 

 

____________________________________

 

INFO. No 2018.gada 3.novembra reizi mēnesī, sestdienās, jebkāda vecuma un nodarbošanās interesenti Valmieras integrētajā bibliotēkā ir aicināti apmeklēt bibliotēkas piedāvātu bezmaksas mūžizglītības kursu “Līdzsvarota dzīve: vide, cilvēks, sabiedrība”. Piecu nodarbību garumā kursa apmeklētājiem būs iespējams uzzināt vairāk par pasaules vides un sabiedrības attīstības aktualitātēm, izprast šo procesu savstarpējās kopsakarības, ietekmi uz katra indivīda dzīvi. Kursa mērķis ir iedvesmot un iedrošināt pārmaiņām dzīvesveidā, lai ikdienu padarītu līdzsvarotāku, dzīvojot saskaņā ar savām, sabiedrības, dabas un vides vajadzībām.

 

Kursa lektori būs noteikto tēmu profesionāļi, kas sniegs ieskatu kursā ietverto jautājumu aktualitātē, kā arī piedāvās praktiskus uzdevumus. Kurss rosinās izvērtēt dalībnieka dzīvesveidu nodarbības tēmas kontekstā. Nepieciešamības gadījumā praktiskie uzdevumi piedāvās ērti lietojamus risinājumus ikdienas paradumu maiņai.

Aicinām apmeklēt gan atsevišķas nodarbības, lekcijas par sev interesējošām tēmām, gan apmeklēt visu kursu kopumā. Apmeklējot vismaz 75% no visām nodarbībām, būs iespējams saņemt kursa apmeklējuma apliecinājumu.