2015. gada 27. martā Rīgas Centrālās bibliotēkas 2. stāvā (Rīgā, Brīvības ielā 49/53) ciklā “Interesants cilvēks bibliotēkā” notiks muzikāls pasākums, kurā piedalīsies Agita Kaužēna. Pasākuma norises laiks tiks precizēts!

Agita ir profesionāla komponiste un mūziķe, kura ar savām uzstāšanās reizēm priecē kā pieaugušos, tā bērnus. Ikdienā viņa strādā par mūzikas pedagoģi un vada savu muzikālo studiju.

Koncertos ģitāras pavadījumā Agita izpilda pašas komponētas dziesmas ar latviešu dzejnieku vārdiem. Viņa uzstājas arī kopā ar profesionāliem aktieriem un bērnu vokālajiem ansambļiem; folkmūzikas festivālos muzicējusi kopā ar daudziem jo daudziem populāriem mūziķiem. Mūziķe koncertējusi Norvēģijā, Somijā, Vācijā, Austrijā un citviet pasaulē.

Izdotas divas Agitas dziesmu grāmatas bērniem “Princese un bruņinieki” un “Rūķi kūra ugunskuru”. Agitas dziesmas ietvertas arī mūzikas mācību grāmatās bērniem.

Muzikālā bērnu rīta galvenā auditorija būs pirmsskolas vecuma bērni, taču, kā zināms, mūzikas baudīšanai un labas omas gūšanai nav vecuma ierobežojumu, tāpēc mīļi gaidīsim ikvienu interesentu!

Kontaktinformācija pa telefonu: 67037130

 

 
Informāciju sagatavoja:
Evita Hofmane
Rīgas Centrālās bibliotēkas

Bērnu literatūras nodaļas galvenā bibliotekāre
Tālr.: 67037130