Mūsu laureāti – Latvijas Nacionālās bibliotēkas izpilddirektore Dzintra Mukāne un RCB Sarkandaugavas filiālbibliotēkas vadītāja Baiba Andrejeva.

RCB Sarkandaugavas filiālbibliotēkas vadītāja Baiba Andrejeva Balto zvirbuli nominācijā “Rīgas pilsētas pašvaldības bibliotēkas darbinieks” saņems par kvalitatīvu un radošu ģimeņu pasākumu rīkošanu Sarkandaugavas apkaimes iedzīvotājiem.
 
Latvijas Nacionālās bibliotēkas izpilddirektore Dzintra Mukāne Balto zvirbuli nominācijā “Sadarbības projekts” saņems par sadarbību kultūras projektu īstenošanā un Rīgas Centrālās bibliotēkas un tās filiālbibliotēku popularizēšanu izstādē “Latvijas mazās gaismas pilis” Latvijas Nacionālajā bibliotēkā.

Balvas pasniegs Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta direktors Guntis Helmanis.

Balvu “Baltais zvirbulis” pasniedz kopš 2004. gada, un šajā laikā to saņēmuši vairāk nekā 170 kultūras jomas darbinieki. Balvu veidojis mākslinieks Aigars Bikše.

Apsveicam!