“POPAPS Alberta ielā” norisināsies 15.decembrī 10.00-20.00 un 16. decembrī 10.00-18.00.

 

Pēkšņi un negaidīti – tieši tā mēs iesākām šo decembra grāmatu izpārdošanas trakumu pirms diviem gadiem, kad rinda pēc apgāda “Mansards” grāmatām veidojās vairāku desmitu metru garumā stundām ilgi. Tas bija apliecinājums tam, ka grāmata joprojām ir svarīga dāvana Ziemassvētkos un tā joprojām konkurē ar teātra izrādi, koncertu vai kino. Pagājušajā gadā pircējiem dāvājām divas dienas un plašākas telpas, tādēļ pie divu dienu tirdziņa koncepta turamies joprojām, lai iepirkšanās prieku varētu izbaudīt arī strādājošie.

 
Šoreiz piedāvājumā būs gan grāmatas, kuras kādu laiku nebūsit redzējuši grāmatnīcu plauktos, kā arī jaunie izdevumi par pārsteidzošām cenām. Piedāvājums atšķirsies no iepriekšējos izpārdošanas pasākumos redzētā.

 
“POPAPS Alberta ielā” veikaliņš atradīsies Alberta ielas 11. nama pagrabiņā, fasādes mājā, tam būs grūti paiet garām. Aicinām pavadīt dienu šajā ielā – jūgendstila apbūves pērlē, kur sastapsit gan vietējos, gan vairākus simtus tūristu, kas aplūko Eiropas un pasaules nozīmes kultūras pieminekļus. Šajā pusē atradīsit arī vairākas mājīgas kafejnīcas, te atrodas Rīgas Jūgendstila muzejs, Jāņa Rozentāla un Rūdolfa Blaumaņa muzejs un Latvijas Laikmetīgās mākslas centrs.

Aicinām ieplānot un pavadīt laiku Alberta ielā, iegādāties grāmatas dāvanām sev un saviem tuvākajiem. Vairāk informācijas https://www.facebook.com/events/186800325232861/ un http://www.apgadsmansards.lv/lv/jaunumi/pop-up-veikals-alberta-iela-15.-un-16.-decembrii.art115/

 


Papildu informācija:
Arvis Ostrovskis

Apgāda “Mansards” sabiedrisko attiecību pārstāvis
E-pasts: arvis@apgadsmansards.lv