Lasi bikibukus kopā, lai kur arī tobrīd būtu, un padari šīs kopīgās lasīšanas 15 minūtes par visas Latvijas lasīšanas brīnumu! “Liels un mazs” galvenā redaktore Inese Zandere bikibukus lasīs savos laukos kopā ar pīlēm pie Daugavas, bērnu grāmatu ilustrators, mākslinieks Reinis Pētersons un tulkotāja Jolanta Pētersone – mājās ar  bērniem, bet “Liels un mazs” kopvede Zane Butule lasīs priekšā savam sunim.

Iemūžini savu Lasīšanas dienu un atsūti fotogrāfiju uz pasts@lielsmazs.lv – mūsu neparastākajiem lasītājiem Bikibuks būs sagatavojis pārsteigumu – grāmatiņas ar mākslinieku autogrāfiem.

Savukārt Starptautiskajā Bērnu aizsardzības dienā 1. jūnijā izdevniecība “Liels un mazs” Kalnciema ielas koka māju kvartāla tirdziņā turpinās pirms gada aizsākto iniciatīvu – priekšā lasīšanas kustību “Pārdaugavas Priekšālasītāji”, kurā aicināti  piedalīties visi gribētāji (pieteikties lūdzam zvanot 67282133 vai rakstot pasts@lielsmazs.lv; priekšā lasīt varēs no “Liels un mazs” jaunākajām grāmatām).

“Liels un mazs” cer, ka Pārdaugavas Priekšālāsītājiem sekos citi  lasītpratēji un jaukie priekšālasīšanas brīži parkā, skolā, pagalmā, gultā, svētkos un ikdienā kļūs aizvien biežāki, ka tie notiks organizēti un neorganizēti, par prieku un par spīti, gan pa lietu, gan pa saulīti!

Vairāk par dzejas bilžu grāmatu sēriju var uzzināt šeit: www.lielsmazs.lv un https://www.facebook.com/BIKIBUKS 

 

Vairāk par akciju Lasīšanas diena