9. aprīlī noslēdzas labdarības akcija, kuras mērķis bija savākt ziedojumus Latvijas Neredzīgo biedrības Strazdumuižas kluba kultūras dzīves uzlabošanai. VSIA “Rīgas Pārtikas ražotaju vidusskolas” (RPRV) neformālās jauniešu grupas jaunieši izsaka lielu pateicību cilvēkiem, kas atsaucās uz aicinājumu ziedot. Pateicībā ziedotājiem un Lieldienu dāvana cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, jaunieši aicina uz Lieldienas labdarības koncertu VEF Kultūras pilī.

Plkst. 18:30 sāksies ielu vingrotāju “Limitless Workout” šovs. Papildus tam, būs apskatāma fotoizstāde “Objetīvs redz visu!”. Tajā varēsiet izsekot projekta realizācijas gaitai. Foajē būs nodrošināta iespēja vēl paspēt noziedot Starzdumuižas klubam.

Bet plkst. 19:00 lielajā zālē RPRV jaunieši ar draugiem kopīgiem spēkiem centīsies uzburt pavasara brīnumu. Kas īsti ir šis brīnums un kur tas mīt, uzzināsiet klausoties Andra Kiviča, bērnu vokāļā ansambļa “Cielaviņa”, jauktā kora “Aura” un dažādu solistu dziedātajās dziesmās, kā arī TDA “Zelta sietiņš” un līnijdejotāju “Jautrie zābaciņi” izdejotajos deju rakstos. Savukārt flautistes Maija Silava un Laura Ezera ļaus jums pārliecināties, vai spēks un daile var būt vienoti.
Atnāciet uz koncertu un jūs redzēsit, kā gaisma uzvar tumsu un labais pieveic ļauno!

 

Ieeja koncertā bez maksas.

 

Projektu atbalsta: Rīgas dome, Baltic Candles Ltd., SIA Latvijas tekstils, SIA ADverts, Balticovo.

 

Sīkāka informācija:
Gunta Bite
koncerta režisore (LNerB)
Tālr.: 67522131; 29137112

gunta.bite@neredzigobiblioteka.lv