Piemērotāko no astoņiem grāmatas “Nekustamais īpašums Latvijā 1991 – 2012” vāka noformēšanai piedāvātajiem variantiem iespējams izvēlēties un atzīmēt “Latio” profilos sociālajos tīklos facebook.com http://www.facebook.com/LatioRealEstate

un draugiem.lv http://www.draugiem.lv/latio.

 

“Latio” gatavo izdošanai grāmatu, kas atspoguļos nekustamā īpašuma nozares vēsturi un attīstību Latvijā no neatkarības atjaunošanas pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados līdz mūsdienām.

 

Grāmata, kuras nodaļu tapšanā piedalījušies atzīti dažādu jomu speciālisti, lasītājiem ļaus iepazīties ar šo speciālistu pieredzi, kā arī uzzināt par nozari reglamentējošās likumdošanas tapšanu, īpašumu privatizācijas vēsturi, denacionalizācijas procesiem, nozares pakalpojumu attīstību, straujo nekustamā īpašuma cenu pieaugumu un tam sekojošo krīzi, mediju lomu šo procesu atspoguļošanā, īpašumu būvniecību un arhitektūru.

 

Grāmata “Nekustamais īpašums Latvijā 1991 – 2012” ir vispārizglītojoša un tās mērķis ir sniegt lasītājiem priekšstatu un noderīgu faktoloģisko informāciju par nekustamā īpašuma nozares attīstību Latvijā.

 

Par uzņēmumu

 

“Latio” dibināts 1991. gadā un ir Latvijā vadošais nekustamā īpašuma pakalpojumu uzņēmums. “Latio” ir pirmais nekustamā īpašuma uzņēmums Latvijā, kura vadības sistēma sertificēta atbilstoši ISO 9001:2000 standartam.

 

“Latio” ir 24 biroji Rīgā un visu Latvijas novadu lielākajās pilsētās. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 100 nekustamā īpašuma speciālistu.

 

“Latio” ir asociāciju LANĪDA (Latvijas Nekustamo īpašumu darījumu asociācija) un LĪVA (Latvijas Īpašumu vērtētāju asociācija) asociētais biedrs, kā arī starptautisko asociāciju TEGoVA, IVSC, FIABCI, CEPI, NAR biedrs.

 

Papildu informācija:

 

Tālr.: 67032380, 29422451;

e-pasts: roberts.karklins@latio.lv; www.latio.lv

http://twitter.com/#!/latiorealestate

http://www.facebook.com/LatioRealEstate

http://www.draugiem.lv/latio