Sacensību gars dažādās disciplīnās tika piedzīvots virtuālajā klejojumā “Mans draugs AUTO”. Ceļojot vēstures lappusēs, pasākuma dalībnieki izzināja dažādu gadsimtu automašīnu modeļus un braukšanas tradīcijas visā pasaulē.

 

Tematiskā pasākuma “Tu neesi ne tomāts, ne sīpols!” ietvaros bibliotēkā viesojās Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas vecākā inspektore Inese Snarska. Paldies, ka rūpējaties par bērniem drošu un veselībai draudzīgu ikdienu ne tikai vasarā, bet visa gada garumā.

“Lielā cīņa ar slepenajiem ziņojumiem” virtuālais ceļojums ar intriģējošo nosaukumu pulcēja pasākuma dalībniekus, lai dotos pa pēdām ziņnešu atstātajām zīmēm, gūstot vērtīgas zināšanas un kļūstot par dabas draugiem.

 

Prāta spēļu turnīra “Lieliskais piecinieks” daudzveidīgās aktivitātes bērniem ļāva pārliecināties par intelektuālo spēļu nepieciešamību cilvēka prāta attīstībai. Rodot atbildes uz āķīgiem jautājumiem, programmas dalībnieki pārsteidza ar savu atvērtību un darbīgumu.

 

Lasītveicināšanas programma turpināsies arī augustā. Gaidām jaunus domubiedrus ceturtdienās no plkst. 11.00 līdz 13.00.


Visas vasaras garumā Bērnu bibliotēka “Zīlīte” piedāvā tematiskus pasākumus arī bērnu un jauniešu vasaras nometņu grupām. Jūlijā nometņu grupām tika piedāvāti jaunāko un populārāko grāmatu apskati un radošā darbnīca “Ēnu teātris bibliotēkā”.

 

Lai izdodas noķert krāsainākos un saulainākos vasaras mirkļus!