Interesentu skaits mainoties, bet krietnāk papildināt savu zināšanu bagāžu esot nolēmuši pieci vārmenieki. “Mani skolēni mācās veikt pārskaitījumus internetbankā, lejuplādēt foto, apgūst Draugiem.lv iespējas, mācās rakstīt tekstus programmā Word un tos apstrādāt, izveidot un nosūtīt epasta vēstuli. Cik pati zinu un spēju, cenšos izpildīt katra vēlmes,” smaida bibliotekāre. Trīs dāmas sākušas pilnīgi no nulles, čakli mācoties kāds kungs cienījamos gados.

“Pirms sāku nodarbības, jau pratu sameklēt informāciju internetā, nosūtīt elektronisko pastu, biju Draugos, bet grūtības sagādāja attēlu un videofailu nosūtīšana. Piemēram, gribas uz fotodarbnīcu nosūtīt bildes,” stāsta Skaidrīte Rumbeniece. Viņa domājot par datora iegādi, lai vieglāk būtu samaksāt rēķinus, sazināties ar mazbērniem. “Pasaule kļūst plašāka. Labi, ka var aiziet uz bibliotēku un palūgt palīdzību. Iveta nekad neatsaka un palīdz, kā vien spēj,” priecājas Skaidrīte.

“Februārī (2., 7., 9., 14., un 21.) no 10.00 līdz 12.00 notiks nodarbības pamatiemaņām darbā ar datoru, internetu (dažādi epakalpojumi, internetbanka),” jaunus dalībniekus aicina I.Okmane.