Daudzu lasītāju atzinību guvusi autora bērnības atmiņu grāmata – aizraujošs dēku stāsts “Pūcesbērna patiesie piedzīvojumi Padomijā”,  kurā bērna acīm skatītas skarbās padomju laika dzīves realitātes. Šobrīd mūs priecē jau otrā Kaspara Pūces grāmata ” Ko lai dara, tādi laiki”.  Šajā grāmatā var lasīt gan ļoti jautrus, gan vienkārši amizantus piedzīvojumus no aktiera gaitām Dailes un Leļļu teātrī, kā arī Rīgas kinostudijā. Savās aktiera gaitās būdams lielisks raksturotājs, autors ir arī acīgs situāciju un darbabiedru vērotājs.

Anekdotes ir folkloras stils. Ir nelaime – ne jau visas var drukāt. Stāstīt – jā, bet drukāt… tas var kādu aizvainot, varbūt kāds ne tā sapratīs. Tāpēc es gribu blakus likt virsrakstu “Tik traki jau nemaz nebija. Bija vēl trakāk”,” skaidro Kaspars Pūce intervijā Latvijas Televīzijā.

Kaspara Pūces valoda ir bagāta, krāsaina un garšīga, lasītājos raisot smaidu un labsajūtu un tāda – krāsaina un garšīga, paredzama arī gaidāmā tikšanās ar Kasparu Pūci Kuldīgas Galvenajā bibliotēkā.