Komandu “Skrienu uz bibliotēku” veido gan skrējiena dalībnieki, gan līdzjutēji. Šogad komandas zaļajos krekliņos trasē devās 25 dalībnieki – 22 no tiem bija reģistrētie komandas dalībnieki, bet notikuma vietā komandai pievienojās vēl 3 pieaugušie skrējēji. Mums pievienojās arī  2 visjaunākās paaudzes skrējēji, kuriem nācās startēt pagājušā gada krekliņos – nebijām rēķinājušies ar tādu interesi pārstāvēt bibliotēku komandu, tāpēc mazākā izmēra krekliņu diemžēl nepietika! Pateicoties bibliotēku draugu atsaucībai, salīdzinot ar pagājušo gadu, mūsu komandas skrējēju skaits palielinājās no 16 līdz 25!

 

“Skrienu uz bibliotēku” komanda kopumā pieveica 197 km un kā kuplākā komanda izcīnīja lielisku balvu – iespēju bez maksas sarīkot boulinga turnīru izklaides centrā “Fantasy Park”. Savukārt četri veiklākie komandas skrējēji saņēma veicināšanas balvas no “Office day”.

 

Kāpēc mēs piedalāmies šajās sacensībās?

 

Tāpēc ka, mūsuprāt, ir stilīgi iet uz bibliotēku un ne mazāk stilīgi būt aktīvam, radošam un atpūsties ar pievienoto vērtību.  Kur gan citur, ja ne stilīgajā skrējienā “Zelta keda” mūsu ideja skriet uz un par bibliotēkām iederas vislabāk?  

“Trešā tēva dēla” komanda ar savu nosaukumu un vienlaikus devīzi “Skrienu uz bibliotēku” aicina ikvienu apmeklēt bibliotēkas un izmantot visas tās lieliskās iespējas, ko piedāvā mūsdienīgas publiskās bibliotēkas. Tāpat kā mūsu komandā skrien dažādas paaudzes – arī bibliotēkās katrs atradīs savām interesēm un vajadzībām atbilstošu piedāvājumu.

 

Skatieties, kā tas viss norisinājās bilžu galerijā „Skrienam uz / par bibliotēkām”!