Jelgavas Zinātniskās bibliotēkas krājums ir būtiski papildināts ar grāmatu jaunumiem, kurus lasītāji varēs iepazīt Jaunumu dienā – 18. jūlijā no plkst. 10.00 līdz 18.00.

Katra mēneša Jaunumu dienā Jelgavas Zinātniskā bibliotēka aicina lasītājus pieteikties populārāko grāmatu saņemšanai, piedalīties ekskursijā „Iepazīsti bibliotēku!” un izmantot apmācības „Mana bibliotēka: e-katalogs, grāmatu rezervēšana un pagarināšana internetā”.

Pakalpojums „Mana bibliotēka” sniedz vairākas priekšrocības, un tās var izmantot jebkurš reģistrēts lasītājs, bibliotēkā saņemot autorizācijas datus. Lasītājs tiešsaistē var rezervēt grāmatu, pagarināt lietošanas termiņu, pierakstīties elektroniskajā rindā, ja grāmata izsniegta citam lasītājam, pārraudzīt savus datus, piemēram, kādas grāmatas izlasītas, uzdot jautājumu bibliotekāram. Uz apmācībām Jaunumu dienā aicināts jebkurš interesents no plkst. 12.00 līdz 18.00 katrā pilnā stundā.

Piedaloties ekskursijā „Iepazīsti bibliotēku!” plkst. 17.00, apmeklētāji varēs uzzināt vairāk par citiem bibliotēkas daudzveidīgajiem pakalpojumiem, apskatīt to, kas ikdienā lasītājiem nav pieejams, kā arī iepazīties ar plašo literatūras krājumu jaunajās, omulīgajās telpās.

Visas jaunākās grāmatas meklējamas Jelgavas bibliotēku kopkatalogā.

Informāciju sagatavoja:
Viktorija Buraka
Jelgavas Zinātniskā bibliotēka
27151552

 

Papildu informācija:
Vivita Armanoviča
Jelgavas Zinātniskās bibliotēkas
Lasītāju apkalpošanas nodaļas vadītāja