Marta vidū Itālijā notika Starptautiskais Bērnu grāmatu gadatirgus, kur piedalījās arī Apgāda Zvaigzne ABC pārstāvji. Šī gadatirgus ietvaros bija ekskluzīva izdevība satikties ar rakstnieku Džefu Kinniju, kas radījis visas pasaules bērnu mīlētāko grāmatu varoni Gregu. Viņš labprāt atbildēja uz Latvijas fanu jautājumiem (skat., video), kā arī parakstīja 3 īpašus “Grega dienasgrāmata” eksemplārus, ar veltījumu Grega SUPERFANAM Latvijā.

Lai noskaidrotu, kurš ir Grega SUPERFANS Latvijā, no 2. līdz 22. aprīlim Apgāds Zvaigzne ABC rīko komiksu SUPERKONKURSU “Viena diena manā dzīvē”. Trīs interesantāko, rūpīgāk noformēto komiksu autori saņems ļoti, ļoti vērtīgu un nozīmīgu balvu – “Grega dienasgrāmatu” ar paša Džefa Kinnija autogrāfu un veltījumu. Plašāka informācija par konkursu www.zvaigzne.lv

Šogad klajā nāks arī “Grega dienasgrāmatas” sestā daļa, kurā Gregam būs jāstājas pretī jauniem pārbaudījumiem – jāpavada skolas brīvlaiks kopā ar ģimeni… Ak vai!

Kā arī drīzumā pie lasītāja nonāks grāmatiņa “Grega dienasgrāmata. Dari pats”, kurā katram lasītājam ar Grega palīdzību būs iespēja rakstīt pašam savu dienasgrāmatu pēc sirds patikas – jautru, nopietnu vai noslēpumainu.