2014. gada 29. maijā plkst. 12:00-13:15 Rīgas ekonomikas augstskolā (Rīgā, Strēlnieku ielā 4a, 303. telpā) notiks “Financial Times” grāmatas par līderību atvēršanas pasākums.

Pasākumā grāmatas autore Marianna Abiba-Peča (Marianne Abib-Pech) dalīsies ar atziņām par līderību un veiksmīgu stratēģijas īstenošanu. Grāmata izdota 2014. gada martā laikraksta Financial Times publikāciju sērijā un saņēmusi labas atsauksmes no biznesa līderiem. Tā domāta ikvienam, kas grib pilnveidot personīgās līderības prasmes un sasniegt izcilus rezultātus.

Ar Ārvalstu investoru padomes Latvijā atbalstu grāmata “Līderības ceļvedis” (angļu valodā) būs pieejamas pasākuma dalībniekiem bez maksas.

Pasākums notiks angļu valodā.

Par autori:
Marianna dzimusi Francijā, bet profesionālā darbībā vienmēr strādājusi ārpus dzimtenes. Savu karjeru viņa sāka Arthur Andresen auditoru uzņēmumā un General Electric ASV, tad 35 gadu vecumā kļuva par vienu no jaunākajām finanšu direktorēm starptautiskā uzņēmumā, kurš iekļauts lielāko 500 pasaules uzņēmumu sarakstā FTSE500 – Shell International Petroleum.

Pirms diviem gadiem viņa nolēma kļūt par investori un līderības ideju attīstītāju, un uzrakstīja grāmatu, ko prezentēs Rīgā. Šobrīd dzīvo Honkongā un Londonā.

Par grāmatu Financial Times Līderības ceļvedis
The Financial Times Guide to Leadership ir rokasgrāmata, kas dod atbildes uz svarīgākajiem jautājumiem par līderības attīstību. Grāmata sniedz praktisku piemērus un metodes, kā veidot līderības pamatus trīs jomās – apzinoties sevi, attīstot ietekmi un īstenojot izplānoto.

Grāmata dod ieskatu šādos jautājumos:
– kā atpazīt līderību;
– kā izveidot savu līderības stilu;
– vadības un cilvēku pārliecināšanas metodes;
– kā izveidot un īstenot savu vīziju un darbības plānu