2015. gada 4. jūlijā no plkst.17:30 līdz 18:30 “Jāņa Rozes” konceptveikalā t/c “Spice” (Rīgā, Lielirbes ielā 29) notiks grāmatas “Latvieši ir visur” īpašās tirāžas parakstīšanas un numurēšanas akcija.

Neskatoties uz desmit papildus tirāžām, grāmata “Latvieši ir visur” piecu gadu laikā bija kļuvusi par bibliogrāfisku retumu. Pēdējos gados tā faktiski nav bijusi nopērkama. Tādēļ ierobežotā daudzumā izdota īpaša, jubilejas papildus tirāža. Tai ir jauns vāka dizains, grāmatas papīrs. Katru grāmatas eksemplāru autors parakstot numurēs. Pirmie divdesmit eksemplāri ir īpaši rezervēti stāsta varoņu prototipiem un grāmatas liktenim nozīmīgiem cilvēkiem. Bet sākot ar divdesmit pirmo numuru to varēs iegādātās brīvi katrs interesents. Tiesa, grāmatu skaits ir ierobežots.

Tiem, kuri vēlēsies iegādāties šīs īpašās grāmatas – “Jāņa Rozes” grāmatnīcas kopā ar autoru rīko “Latvieši ir visur” numurēšanas un parakstīšanas akcijas.

Pirmā notiks jau pirmdien, no plkst.17:30 līdz 18:30, otrā – sestdien 4. jūlijā “Jāņa Rozes” konceptveikalā t/c “Spice”.

Rakstnieks Otto Ozols parakstot grāmatas piešķirts katrai grāmatai īpašu numuru un tās īpašnieks tiks piereģistrēts vēsturei kā ierobežotas tirāžas grāmatas īpašnieks.
 
 
Papildu informācija:
Ilze Veisbārde
SIA Jānis Roze
Reklāmas un sabiedrisko attiecību daļas vadītāja
Tālr.: 67501562; 29240290
E-pasts: ilzev@jr.lv