Atsaucība bija liela un bibliotēkas telpas tika pieskandinātas ar smiekliem un emocionāliem saucieniem atbilstoši pasākuma tematikai, jo šī bija viena no retajām dienām, kad bibliotēkā varēja neievērot tik ierasto klusumu…

 

Katrs no dalībniekiem bija ņēmis vērā ielūgumā rakstīto un uz pasākumu ieradās, līdzi ņemot, arī kādu savu spēli, kas gala rezultātā veidoja galda spēļu daudzveidību un to izvēli pasākuma gaitā. Pasākuma laikā dalībniekiem – bibliotēkas lasītājiem bija iespēja uzzināt galda spēļu rašanās vēsturi, par iespējām pašiem izgudrot kādu galda spēli, kā arī uzzināt desmit populārākās galda spēles. Arī no līdzpaņemtajām spēlēm varēja viennozīmīgi noteikt populārāko galda spēli un tās bija visiem labi zināmās “Cirks” un “Riču Raču”. “Galda spēļu pēcpusdienas” laikā tika spēlētas tādas galda spēles kā: “Vardes teniss”, “Tornis”, “Uno”, “6.ņem!”, “Cirks”, “Riču Raču”, “Kuģu kaujas”, “Šreks”, “Angry Birds”, “Funny Bunny”, “Dambrete”, “BMV”, “Snakes Ladders” u.c.

 

Kā jau organizētā pasākumā, neiztika arī bez uzvarētāju apbalvošanas (šajā pasākumā visi dalībnieki bija uzvarētāji) un īpaši piedomāta un noformēta cienastiņa. 

Paldies visiem Galda spēļu pēcpusdienas dalībniekiem par atsaucību, dalību un emocijām. Uz tikšanos Jaunajā mācību gadā un citā spēļu pēcpusdienā! 

Pasākuma laikā fiksētie mirkļi apskatāmi fotogalerijā: http://www.stopini.lv/lv/kultura/ulbrokas-biblioteka/galerijas .