Sestdien, 12. decembrī plkst.10.00, Europe Direct informācijas centrs Ventspils, kas atrodas Ventspils Galvenajā bibliotēkā, aicina jaunos uzņēmējus un ideju autorus apmeklēt bezmaksas semināru “Pirmo klientu piesaiste”.

Biznesa uzsācēji bieži saskaras ar izaicinājumu, kā piesaistīt pirmos klientus un partnerus, jo uzņēmums vēl nav atpazīstams un nevar lepoties ar savu klientu loku. Attiecīgi aktuāli ir jautājumi – kā veidot uzņēmuma stāstu (leģendu) un kādi sagatavošanās darbi jāveic, lai klients (partneris) tevi uztvertu nopietni un dotu pirmo iespēju.Ar semināra dalībniekiem savā pieredzē dalīsies pārdošanas pārstāvis Armands Liseks, kam ir vairāku gadu darba pieredze vienā no Latvijas vadošajiem eksporta veicināšanas uzņēmumiem – GatewayBaltic.

 

Seminārs dos ieskatu šādās tēmās:

Klientu un partneru uzticības elementi (produkti & pakalpojumi, B2B & B2C sadarbība);

Sagatavošanās darbi, t.sk., stāsta (leģendas veidošana), pirms klientu un partneru piesaistes.

 

Pieteikties bezmaksas semināram var līdz 11. decembrim, rakstot uz e-pastu: martins.velde@vatp.lv.

Apmācības organizē  Europe Direct informācijas centrs (EDIC) Ventspils sadarbībā ar Ventspils Augsto tehnoloģiju parka (VATP) Ideju studiju.  EDIC Ventspils darbību  finansiāli atbalsta Eiropas Komisija. VATP Ideju studiju finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas dome.

 

EDIC Ventspils, iekļaujoties Eiropas Savienības informācijas tīklā, piedāvā iedzīvotājiem informāciju par ES. Centra apmeklētāji bez maksas var izmantot datoru ar interneta pieeju, biroja tehniku, kā arī piedalīties centra organizētajos publiskajos pasākumos.

 

Jaunumiem var sekot tīmekļa vietnē http://www.biblioteka.ventspils.lv, kā arī Twitter: @EDICVentspils, Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/edic.ventspils/, Facebook: EDIC Ventspils .

 

VATP Ideju studija sniedz konsultatīvu atbalstu (bez maksas) biznesa uzsācējiem tirgus potenciāla novērtēšanā, biznesa plāna izstrādē, ekspertu piesaistē, pirmo attīstības soļu īstenošanā, kā arī rīkojot apmācības. Ideju studijas jaunumiem var sekot līdzi VATP mājas lapā: www.vatp.lv.