2018. gada 15. decembrī plkst. 11.30  Kalnciema kvartāla Brūnajā mājā izdevniecība “Liels un mazs” ielūdz visus lasītājus uz īpašu bērnu grāmatu lasījumu programmu “Šķūnis ar bīstamiem tīģeriem”. 

 
Teātra trupas “Kvadrifrons” aktieri Klāvs Mellis un Ance Strazda lasīs fragmentus no grāmatām “Loranga”, “Oskars un lietas”, “Lielā grāmata par Madaru”, “Pikucīšu piedzīvojumi”, “Trīs Nāves Mārtiņdienā”, “Briesmonītis teica NĒ”, kā arī no pavisam nesen iznākušajām –  “Pasaka par bruņinieku, kuram sāpēja zobi”, “Ērika un bailes”, “Dilles tante”. Grāmatu autori un tulkotāji labprāt sniegs autogrāfus, bet ilustratori vadīs “Ilustrētās eglītes darbnīcu” bērniem, kopā veidojot grāmatu ilustrācijām pieskaņotus eglītes rotājumus.

 
Kalnciema kvartālā varēs iegādāties visas “Liels un mazs” grāmatas, bet īpaši izdevīgs Ziemassvētku piedāvājums būs dzejas bilžu grāmatu sērijas BIKIBUKS izdevumiem – katra grāmatiņa maksās tikai vienu eiro. 


Lasījumus līdzfinansē Eiropas Savienības programma “Radošā Eiropa”.

Ar visām izdevniecības “Liels un mazs” grāmatām var iepazīties mājaslapā www.lielsmazs.lv, par vislabāko cenu tās iespējams iegādāties gan izdevniecības birojā Tērbatas ielā 49/51-12, gan mājaslapā. Grāmatas pieejamas arī visos lielākajos grāmatu veikalos, kā arī galerijā „Istaba”, veikalā „M50”, kultūrpreču mājā “NicePlace”, grāmatnīcā “Mr Page” un citviet. 


Sekot izdevniecības jaunumiem var sociālajos tīklos: 

twitter.com/lielsunmazs

facebook.com/lielsunmazs

instagram.com/lielsunmazs

facebook.com/BIKIBUKS 

 

 

Informāciju sagatavoja: 

Andrejs Vīksna

Izdevniecības “Liels un mazs” kopvedis 

Tālr.: 29276531, 67282133 

E-pasts: pasts@lielsmazs.lv, viksnaandrejs@gmail.com 

www.lielsmazs.lv