Baltic Auction House paver antikvariāta cienītājiem vistālākajās Latvijas apdzīvotajās vietās iespēju iegādāties interesējošos kolekcijas priekšmetus online – izsolēs.

Baltic Auction house uzsāk regulāru mākslas un antikvāru priekšmetu interneta izsoļu rīkošanu. Izsoles paredzēts rīkot reizi mēnesī. Pirmā interneta izsole ir veltīta grāmatām, pastkartēm un fotogrāfijām.

Izsolē būs pieejamas vairāk kā 700 lotes: unikālas grāmatas no 19.gs.-21.gs. latviešu, krievu un vācu valodās, pastkartes un fotogrāfijas. Cenu amplitūda no nepilna eiro līdz Eur 1500.

Ar izsoles noteikumiem iespējams iepazīties vietnē www.plmm.lv, aicinām piedalīties ikvienu, iepriekš reģistrējoties.

Izsoles norises laiks no 22.07.2015. plkst. 11:00 līdz 25.07.2015. plkst. 21:00. Izsolē pieejamās lotes iespējams apskatīties Latviešu Mākslas muzeja telpās Maija ielā 18, Rīgā.

Izsoļu nams Baltic Auction house nodarbojas ar mākslas darbu un antikvāru priekšmetu izsoļu rīkošanu. Droši varam teikt, ka vairāk kā divdesmit gadu laikā uzkrātā pieredze ierindo mūs starp redzamākajiem pārstāvjiem Latvijā šajā jomā. Pie mums var gan pārdot, gan nopirkt gleznas (t.sk. eļlas darbus, akvareļus, grafikas, zīmējumus, ar vai bez parakstiem, sākot no vecmeistariem un beidzot ar mūsdienu māksliniekiem), kartes, grāmatas, pastkartes, traukus, figūras, mēbeles, monētas, apbalvojumus u.tml. Kosultējam, palīdzam komplektēt privātkolekcijas, iekārtojam interjerus, veicam mākslas darbu ekspertīzi un novērtēšanu.

 
Papildu informācija:
Raitis Cinks
“Baltic Auction house” vadītājs
Tālr.: 26002050
E-pasts: raitislmm@inbox.lv