2014. gada 24. oktobrī plkst. 18.00 Rīgas Centrālajā Bibliotēkā (Rīgā, Brīvības ielā 49/53, 2. stāvā) notiks Baibas Kranātes un Endrū Leitresa (Andrew Laitres (ASV)) jaunā, meditācijai veltītā audio albuma “Ceļojuma balss” prezentācija.

“Jaukā gaisotnē ar vadmotīvu “Stāsti no sirds uz sirdi” tiksimies viens ar otru un iepazīsimies ar jauno albumu. Parunāsim par meditāciju un tās daudzajiem veidiem un arī pameditēsim.

Īpašie viesi – aktieris, dziesminieks, metafiziķis un Baibas studijas mīļš draugs vairāku gadu garumā Varis Vētra un Latvijas Radio režisore, grāmatas “Eņģeļu vēstījumi” autore Diāna Bērza.

Jaunais audio albums turpina iesākto albumā “Ūdens Balss. Muzikāli stāsti meditācijai un ikdienai, kustībai un mieram” ( 2014). Viena no jaunā albuma idejām ir izskaidrot un iepazīstināt ar meditāciju tos, kas nolēmuši to uzsākt, kā arī atbalstīt tos, kas jau meditē.

Galvenā doma tomēr ir iedvesmot ikvienu noticēt, ka mēs spējam organizēt it kā nevilšos stāstus mūsos – domas, sajūtas, uzskatus u.t.t. – lai rakstītu jeb veidotu brīnišķīgu un neatkārtojamu savu personīgo stāstu jeb dzīvi. Lai mēs nebūtu bezpalīdzīgi t.s. uzmācīgo domu, nemiera un nesapratnes priekšā. Lai iemācītos atpazīt “iestāstītas” jeb mums nedabiskas lietas. Albums ir gan poētisks, gan praktisks, tajā ir gan dažādas meditācijas tehnikas, gan tēlainas vizualizācijas un noskaņu mūzika,” raksta Baiba Kranāte.

Baiba Kranāte – aktrise, TV un radio raidījumu vadītāja un producente, dziedātāja, pasniedzēja, publiciste, centra mūsdienu cilvēka dvēselei un ķermenim vadītāja. Vairāk nekā 20 gadus praktizē dažādas mācības par apziņas paplašināšanu, ķermeņa un dvēseles dziedināšanas sistēmas. Plašāk pēdējos gados pazīstama kā jogas pasniedzēja.

Vairāk par Baibu Kranāti
Endrū Leitresa mūzika
Audio fragmenti no albuma “Ūdens Balss”

Ieeja brīva

Lūgums apstiprināt dalību līdz 23. oktobrim ap e-pastu baiba@yogalifeart.lv  vai sūtot sms 29429037 ar tekstu “24.X un vārds/ uzv”, jo gatavojam pārsteigumus ikvienam!

Kontaktinformācija bibliotēkā: 67181017

 
Informāciju sagatavoja:
Daina Ģeibaka
Rīgas Centrālās bibliotēkas
sabiedrisko attiecību vadītāja

Tālr.: 67607562