2015. gada 18. maijā plkst. 13.00-17.00 Gulbenes novada bibliotēkas mācību zālē (Gulbenē, O.Kalpaka ielā 60A) notiks apmācību seminārs “Efektīva datora lietošana”. Gulbenes novada bibliotēkas Reģionālais mācību centrs aicina apmeklēt semināru potenciālos un esošos uzņēmējus, kā arī visus interesentus, kuri strādā Microsoft Windows vidē, lieto Microsoft Office un ikdienā izmanto interneta pārlūkprogrammas. 

Apmācības notiks pie portatīvajiem datoriem, ļaujot katram dalībniekam, atjaunot esošās vai gūt jaunas zināšanas līdzdarbojoties. Šīs nodarbības mērķis – datora lietotāju ātrdarbības palielināšana. Regulāri datoram tiek uzstādīti atjauninājumi, pamatprogrammas papildinātas ar jaunām opcijām, kas atšķiras no vecajām versijām. Šīs ir lietas, ko ikdienā, iespējams, nepielietojam, jo neapzināmies visu šo uzlabojumu priekšrocības.  Tādēļ apmācību seminārā tiks aplūkoti tādi temati kā klaviatūras efektīvāka izmantošana, Windows 7, Microsoft Office efektīvs lietojums un interneta pārlūkprogrammu papildiespēju izmantošana.

 

Seminārs notiek Gulbenes novada pieaugušo neformālās izglītības programmas “Informācijas un komunikācijas rīku pielietošana konkurētspējai un attīstībai” ietvaros. Šis ir otrais seminārs neformālās izglītības programmas ietvaros, ko realizē Gulbenes novada bibliotēkas Reģionālais mācību centrs.

 

Martā uzņēmēji un citi interesenti apmeklēja izglītojošu semināru “Veiksmīga uzņēmuma darba organizēšana un vadīšana. Elektroniskā un virtuālā komunikācija, lietišķā etiķete”. Seminārā dalībnieku uzmanība tika vērsta uz jauno tehnoloģiju un e-vides pielietošanas priekšrocībām, kas sekmē elektronisku un virtuālu saziņu, efektīvāku dokumentu pārvaldību, lietišķo etiķeti un iespējām veidot uzņēmumam motivējošu vidi.

 

Savukārt trešais neformālās izglītības programmas noslēdzošais seminārs “Sociālo tīklu nozīme un interneta mārketings biznesam” notiks jau maija nogalē. Dalībniekiem būs iespēja gūt ieskatu šobrīd aktuālajā informācijā par interneta mārketinga un sociālo tīklu tendencēm, komunikācijas un biznesa stratēģijām, gūt praktiskus padomus sociālo tīklu un interneta mārketinga izmantošanā.

Interesenti tiek aicināti izmantot iespēju un pieteikties semināram laicīgi – vietu skaits ir ierobežots.

 

Informācija:

Tālr.: 64474825

sabine@gulbenesbiblioteka.lv vai 

liene.baranovska@gulbenesbiblioteka.lv

 

Apmācību semināri tiek realizēti ar Gulbenes novada domes finansiālu atbalstu.