25. maijā no pulksten 17.00 līdz pulksten 18.30 Rīgā, Kolstera ielā 4, līdzās Svētās Marijas Magdalēnas katoļu baznīcai un Saeimas namam Anselms Grīns tiksies ar savu darbu cienītājiem. Būs gan apgādā “Jumava” autora izdoto grāmatu izstāde, gan iespēja par īpašu cenu iegādāties jaunāko šobrīd iznākušo grāmatu “Atbilžu grāmata”.

 

Apgādā “Jumava” iznākušas jau 11 Anselma Grīna grāmatas. To skaitā tādi lasītāju pieprasīti un iemīļoti darbi kā “Līdzsvars tavā dzīvē”, “Lielas patiesas Laimes grāmata”, “Iekšējā spēka avoti”. Jaunākajā Anselma Grīna darbā “Atbilžu grāmata” pazīstamais vācu teologs izklāsta jautājumus, ko mēs uzdodam arvien no jauna kopš senseniem laikiem. Un situācijas, kas var likt apšaubīt visu: kāpēc tas notiek tieši ar mani? Kāda tad īstenībā ir mana vērtība? Vai es esmu brīvs? Uz ko vēl varu paļauties? Kā lai es atrodu savu laimi? Kas mani patiešām spēj mierināt? Uz ko vēl lai es ceru? Vai viss būs labi? Banālas atbildes šeit nelīdz. Anselms Grīns atrod jaunu valodu, atsaucoties uz pieredzēto. Viņš seko līdzi mūsu dzīves būtiskajam pavedienam. Un sniedz godīgi un ļoti personīgi atbildes, kas uzmundrina un dod spēku.

 

Tuvākajā laikā tiks izdota vēl viena autora grāmata – “Debesu sūtņi ikdienā”. Arī šis darbs piedāvā lasītājam iespēju sakārtot savas domas, priekšstatus un veidot dzīvi, balstoties uz grāmatā paustajām atziņām.

 

Tikšanās laikā tiks nodrošināts tulkojums no vācu valodas.

 

Visi interesenti tiek mīļi gaidīti.