Larim Krēsliņam līdz šim ir bijusi niecīga literārā pieredze, izņemot faktu, ka viņa tēvocis ir latviešu dzejnieks un vēsturnieks Jānis Krēsliņš.

 

“Studējis vēsturi un ir ļoti švaks sportists, bet kaut kādā veidā sakopojis 35 dzejoļus, kas ienākuši prātā. Varbūt tas ir ģimenē iedzimts?” tā par savu daiļradi saka pats grāmatas autors. Larim īsti nav pārliecības vai tēvocim patiktu viņa dzeja, jo tiem nav zināma struktūra vai pareizība.

 

Starp citu, grāmatas autoram arī ir grūtības ar latviešu valodu, un viņš runā ļoti pareizā, vecā latviešu valodā, gandrīz kā 80 gadu veca tantiņa. Bet viņam kaut kādīgi ir vienalga.

 

2012. gada vasarā Krēsliņš pats publicēja savu mikrostāstu ar nosaukumu “Atbildes jautājumi”. Tā garums ir trīs lappuses. Šie projekti ir tikai daži elementi no Krēsliņa projekta – “Cikls, ko nepabeigšu”, kurā tiek gatavota viena cēliena luga, īsfilma, stratēģijas spēle un romāns.

 

Laris Krēsliņš spēlē amerikāņu latviešu grunge- šlāgera grupā “Mācītājs on Acid”, kuru viņš dibinājis ar brāli un labāko draugu Kristapu Krēsliņu. Kopš 1991. gada viņi sacerējuši vairāk kā 64 dziesmas.

 

Grāmatas prezentācija notiks, trešdien 6. februārī, plkst.21.00, krogā “Aptieka”, kur autors lasīs dzejoļus un atbildēs uz viesu jautājumiem.

 

Pēc grāmatas prezentācijas DJ Dambis un DJ Krašmanis spēlēs mūziku, kur skanēs tikai latviešu dziesmas