Izstādes veidošanā izmantosim rīkus, kas kādreiz tika lietoti Ulbrokas bibliotēkas darbībā – vecos zīmogus, senās grāmatas un citas mums un jums interesantas lietas. 
Aicinām arī bibliotēkas lasītājus iesaistīties izstādes veidošanā. Varbūt Jūsu mājās atrodas kāds interesants rokraksta eksemplārs, Ex Libris, suvenīrs vai rakstāmrīks? Protams, ka izstādes laikā pret jūsu nestajiem priekšmetiem būsim saudzīgi un vēlāk atdosim tos atpakaļ. 
Šis ir laiks, lai padalītos ar zināšanām un saistošiem ar bibliotēkzinātni un bibliotēku darbību saistītiem priekšmetiem! Arī čaklie lasītāji savā ziņā ir grāmatzinātnieki. Tāpēc Bibliotēku nedēļas laikā no 17. līdz 23. aprīlim – palīdzēsim veidot kopainu ar bibliotēkai nozīmīgām lietām.  Nebaidieties dalīties ar stāstiem! Pastāstiet par bibliotēkas nozīmi vēstulē bibliotēkai! Uzdrošinieties jautāt bibliotekāra palīdzību ar mūsu darbību saistītos jautājumos! Kļūstiet pats par dāvanu savai bibliotēkai! Kontaktinformācija: tālr.67910503, e-pasts: biblioteka@stopini.lv.