Pasākuma laikā paredzēts ieskats konferences laikā tapušajās fotogrāfijās, notiks arī dalībnieku pārrunas par konferencē gūtajiem iespaidiem un realizētajiem mērķiem.

 

Atgādinām, ka 2014. gada 21. un 22. martā Preiļu Galvenajā bibliotēkā notika jau otrā jauno bibliotēku un informācijas speciālistu konference “4CanGurus”, kurā aicinājām piedalīties ikvienu bibliotēku nozares pārstāvi, kurš sevi identificē kā jauno speciālistu. Konferencē varēja satikt arī jaunos speciālistus no Lietuvas un Igaunijas, kuri ieradās Latvijā jau 20. martā, un paguva apskatīt trīs nozīmīgas bibliotēkas – Latvijas Nacionālo bibliotēku, Latvijas Universitātes bibliotēku un Rīgas Centrālo bibliotēku. Konferences pirmajā dienā notika četras praktiskas nodarbības, bet otrā diena tika veltīta grupu diskusijām un Baltijas valstu viesu prezentācijām pecha-kucha formātā. Pirmās dienas vakarā visiem interesentiem tika organizēta Preiļu Galvenās bibliotēkas vizīte, notika radoša T-kreklu apgleznošana un dalībnieki tika aicināti pievienoties groziņu jeb CakeCamp vakaram. Otrās dienas pēcpusdienas piedāvājumā bija brīvās izvēles programma ar iespēju apmeklēt Leļļu galeriju. Pēc konferences dzirdētas tikai labas un sajūsmas pilnas atsauksmes, visi dalībnieki ir uzņēmuši milzīgu enerģijas devu, ar kuru ir gatavi kaut nedaudz padalīties “4CanGurus” bilžu vakarā.

 

Uz “4CanGurus” bilžu vakaru laipni gaidīti ne tikai konferences dalībnieki, bet arī kolēģi un ikviens interesents, kas vēlas ieskatīties “4CanGurus” spilgtākajos mirkļos. Tiekamies 1. aprīlī plkst.18.00 Rīgas Centrālajā bibliotēkā, Brīvības ielā 49/53, 2.stāvā.