17. decembrī plkst.15.30 RCB filiālbibliotēka „Rēzna” aicina uz Ziemassvētku koncertu RCB ārējā apkalpošanas punktā Dienas aprūpes centrā bezpajumtniekiem un maznodrošinātajiem Rīgas iedzīvotājiem Katoļu ielā 57. Priekšnesumus koncertā sniegs Baltkrievijas informācijas centra senioru vokālais ansamblis „Vitoki” („Avoti”), biedrības „Krievu sabiedrība Latvijā” sieviešu vokālais ansamblis „Sudaruški” un operdziedātāja Nellija Vonoga Ševčenko.

 

Rīgas Centrālās bibliotēkas ārējais apkalpošanas punkts Dienas aprūpes centrā bezpajumtniekiem un maznodrošinātajiem darbojas kopš tā dibināšanas 2009. gadā. Šeit strādā profesionāli RCB filiālbibliotēkas „Rēzna” darbinieki. Dienas centra bibliotēka apmeklētājiem ir atvērta no 10.00 līdz 16.30, un ik dienas to apmeklē vidēji 60 cilvēki.

 

Centra bibliotēkā tiek piedāvātas grāmatas lasīšanai uz vietas un līdzņemšanai uz mājām; periodiskos izdevumus lasīšanai uz vietas un datorpakalpojumus un bibliotekāra konsultācijas to izmantošanā. Bibliotekāri saviem lasītājiem organizē arī dažādus izglītojošus un izklaidējošus pasākumus, tostarp arī koncertus.

 

Kontaktinformācija RCB ārējā apkalpošanas punktā Dienas aprūpes centrā: 67181671