Gulbenes bērnu bibliotēkas bibliotekāres vēlas uzsākt jaunu tradīciju vasarā – velobraucienus uz tuvākajām novada bibliotēkām kopā ar saviem mazajiem lasītājiem un lasītāju vecākiem.


Ļoti ceram, ka 13.jūlijā būs saulaina un jauka diena, jo tieši šajā dienā mēs dosimies uz pavisam tuvo Stradu bibliotēku, kurā saimnieko aktīvā un atraktīvā Ineta. Viņa mūs iepazīstinās ar savu bibliotēku, radoši darbosies ar brauciena dalībniekiem. Tad dosimies uz Baskāju taku un Daukstu pagasta Staru bibliotēku, kur mūs sagaidīs bibliotekāre Laimdota. Tur būs pusdienas, arī jautras aktivitātes.


Ceram, ka tā būs viena aktīva, jaunu iepazīšanos un jautru aktivitāšu pilna diena, tāpēc aicinām pieteikties bērnus gan atsevišķi, gan kopā ar vecākiem, vecākajiem brāļiem un māsām un kopīgi pavadīt šo dienu ārā! Brauciens ir bezmaksas, tiks nodrošināts ūdens, neliela iestiprināšanās, kā arī pavadošā mašīna.


Pulcēšanās pie Gulbenes novada bibliotēkas 13. jūlijā plkst. 9.30, izbraukšana 10.00. Kopā tiks veikti apmēram 20 km.


Pieteikšanās zvanot pa tālruni 64473266, rakstot e-pastu solvita.libere@gulbenesbiblioteka.lv vai piesakies, atnākot uz bērnu bibliotēku.


Sīkāks maršruta izklāsts:

Gulbenes novada bibliotēka – Stradu pagasta bibliotēka (4,5 km)

Stradu pagasta bibliotēka – Baskāju taka (4 km)

Baskāju taka – Daukstu pag. Staru bibliotēka (3 km)

Staru bibliotēka – Gulbenes novada bibliotēka (8,5 km)