Kā stāsta skolotāja Vingra Šinkova, darbnīcas ietvaros notiks alfabētu burtu modelēšana trīsdimensiju formātā no papīra. Pasākuma apmeklētāji varēs radoši izpausties, veidojot savu vārdu, kā arī citas iemīļotas frāzes. Kad darbs būs galā, burti būs taustāmi, aplūkojami no visām pusēm, tos varēs stateniski novietot, kur vien sirds kāro, kā arī, protams, būs apgūtas jaunas zināšanas ne tikai rokdarbos, bet arī latviešu valodā.

 

Valmieras bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļas galvenā bibliotekāre Gaida Arta Saukāne informē, ka šī ir pirmā šīs vasaras radošā darbnīca, bet ne pēdējā. Sadarbība ar Valmieras Jaunatnes centru “Vinda” tiek regulāri uzturēta, veidojot dažādus pasākumus gan bērniem, gan visai ģimenei. Tāpat interesantus pasākumus mēdz rīkot Valmieras novada fonda Jauniešu ideju laboratorija, kā arī Bērnu apkalpošanas nodaļas bibliotekāres.

 

Nākamais pasākums notiks 19. jūnijā plkst. 15.00 – Spēļu dienas, ko organizēs Jauniešu ideju laboratorija. Tā būs iespēja bērniem un jauniešiem spēlēt dažādas aizraujošas un, iespējams, neredzētas galda spēles.