Valentīndiena, 14.februāris ir diena, kuru reizēm nicina, reizēm izmanto, lai vairāk laika veltītu savai otrajai pusītei, taču retāk šo dienu izmanto, lai radītu sirsnīgu vidi savā un citu dzīvēs. Pasākums “Radoša mīlestība” iedvesmos ikvienu klātesošo, stāstot gan par biedrības “Radošā Evolūcija” paveiktajiem radošajiem projektiem, gan L. Knēziņas mīlestības pilno romānu, gan arī ļaus visiem iesaistīties meistardarbnīcā, kur būs iespējams radīt pašiem savu ideju par mīlestību.

“Radoša mīlestība” ir lieliska iespēja ikvienam savu valentīndienu padarīt vēl labāku, ierasto rozā krāsas pielieto dienu izdzīvojot krietni vien radošāk!

Kā par L. Knēziņas romānu “SMS” stāsta Lāsma Jaškovska, literārā redaktore: “Tas ir stāsts par sievieti, viņas jūtām, cerībām un sapņiem, arī vilšanos. Par jaunu attiecību sākumu, mirkli, ko Līga mēģinājusi iemūžināt un atklāt ļoti daudzveidīgi – dienasgrāmatas elementos, fotogrāfijās un literatūrā vēl neierastā un var pat teikt novatoriskā veidā – izmantojot mūsdienās tik moderno saziņas veidu – īsziņu.”

 

“Ja sniegs Valmierā nāk no Tevis, tad es to varu noskūpstīt un sajust uz mēles.”

/ īss fragments no L. Knēziņas romāna “SMS”/

Biedrība “Radošā Evolūcija” ir dibināta 2011. gada 11. novembrī un pašlaik tajā darbojas deviņi biedri. Tās misija ir iestāties par radošu vidi Latvijā, atbalstīt radošas iniciatīvas, piesaistīt finansējumu, organizēt un vadīt projektus, kas veicina Latvijas un arī ārpasaules mākslas, literatūras vai cita veida radošas izpausmes attīstību. Vairāk informācijas te: www.r-evolucija.lv.

Literārā platforma “RE-teksti” ir interneta vietne, kurā jaunie autori var publicēt savus darbus, tos vērtēt un komentēt. Pašlaik www.re-teksti.id.lv vieno ap 70 jaunos autorus, kuri vismaz vienreiz ir iesūtījuši savu prozas vai dzejas garadarbu šajā literārajā platformā.

Līga Knēziņa ir jaunā rakstniece, kas 2011. gadā izdevusi savu stāstu “SMS”. Sadarbībā ar Maiju Knēziņu kopā ar grāmatu izdots arī mūzikas albums “Augusts”. Vairāk informācijas par romānu “SMS” var atrast šeit www.smsligaknezina.blogspot.com

Vairāk informācija par pasākumu pieejama interneta vietnē www.radosamilestiba.tumblr.com