“Gaistošo dzejnieku klubs” ir teatrāls pasākums, kurā Aleksandrs Čaks, Austra Skujiņa un Valdis Grēviņš  kafejnīcas gaisotnē sveču gaismā, deklamē melodisku dzeju. Pasākuma scenārija autors un režisors – rakstnieks Arvīds Dinijs Deģis izrādes veidošanā balstījās uz dzejdaru veltījuma pantiem, dienasgrāmatām, literatūrvēsturnieku atklātajiem un maz zināmiem biogrāfijas faktiem, vēstulēm un laikabiedru atmiņām.

Gribētos atzīmēt labu režijas darbu un veiksmīgu  aktieru izvēli, jo viņiem ir zināma līdzība ar šiem dzejniekiem. Teksts saturīgs, vietām intrigējošs , tāpēc radās vēlēšanās uzzināt ko vairāk par šiem cilvēkiem, palasīt viņu dzejoļus. Tā laika noskaņa radīta ar labiem, skaistiem tērpiem un rekvizitiem. Liktos, ka tas ir sīkums, bet rekvizīti bija daudz un visi savā vietā. Ir redzams, ka šajā uzvedumā ir ieguldīts daudz darba un izdomas.

Tuvāk ar Austras Skujiņas, Aleksandra Čaka un Valda Grēviņa dzeju un dzīvesgaitu var iepazīties Ludzas bibliotēkas abonemntā apskatot grāmatu izstādi “Gaistošo dzejnieku klubs”.

Izrādi veidoja Biedrība “Slepenie aģenti”, Austras Skujiņas lomā – Elīza Ūsele, Aleksandra Čaka – Arvīds Dinijs Deģis, Valda Greiviņu tēloja Ģirts Rozentāls. Tā notika ar Ludzas novada pašvaldības atbalstu  projekta “Pasākums “Gaistošo dzejnieku klubs”” ietvaros.