2013. gada 13. februārī plkst.12.30 Rīgas Centrālās bibliotēkas filiālbibliotēkā “Vidzeme” (Rīgā, Brīvības gatvē 206) tikšanās ar rakstnieci Ievu Samausku.

 

Tikšanās tiek rīkota cikla “Četras rakstnieces Rīgas Centrālajā bibliotēkā” ietvaros. Projektu atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds. Ieeja brīva.

 

Februārī un martā Rīgas Centrālā bibliotēka un vairākas filiālbibliotēkas gaida latviešu mūsdienu literatūras cienītājus uz tikšanos pasākumiem ar rakstniecēm Daci Rukšāni, Annu Skaidrīti Gailīti, Noru Ikstenu un Ievu Samausku. Precīza informācija par pasākumu norises dienu laiku bibliotēkas mājaslapā www.rcb.lv.

 

Ievas Samauskas pirmā grāmata – dienasgrāmata “Starp diviem sirdspukstiem” iznāca 2004. gadā. Ieva Samauska ir vairāku bērnu prozas un dzejas grāmatu autore. Daudziem jaunajiem lasītājiem ir pazīstamas grāmatas “Kā uzburt sniegu”, “Betijas sarunas jeb Kā es piedzimu”, “Eņģelītis” (2010. gadā ieguva pirmo vietu Bērnu žūrijas konkursā), “Pilsēta no A līdz Z” un “Princešu grāmata”, bet 2011. gadā iznāca romāns bērniem un pieaugušajiem “Šokolādes glābšana”.

 

Kontaktinformācija:

 

Solvita Brežinska
Rīgas Centrālās bibliotēkas Projektu vadības nodaļas vadītāja 

Tālr.: 67607562; 25615442

e-pasts: Solvita.Brezinska@rcb.lv

 

Ingūna Stranga
Rīgas Centrālās bibliotēkas Bibliotēku dienesta galvenā speciāliste

Tālr.: 67623759

e-pasts: Inguna.Stranga@rcb.lv