2013. gada 9. un 10. maijā viesnīcā Radisson Blu Hotel Latvija (Rīgā, Elizabetes ielā 55) notiks starptautiskā interneta un digitālā mārketinga konference – iLive2013. Ikgadējā konferencē piedalīsies divpadsmit starptautiski atzīti interneta un digitālā mārketinga eksperti, kuri divu dienu garumā prezentēs labākās pieejas, risinājumus, reālus pieredzes stāstus un eksperimentus par interneta un digitālā mārketinga rezultātu analīzi un uzlabošanu.

 

iLive 2013 ir kļuvusi par pirmo konferenci Baltijas valstīs, kurā uzstāsies Eiropā un ASV atzinību guvuši eksperti – vispieprasītākais Google reklāmas eksperts pasaulē Perijs Maršals, digitālā mārketinga stratēģis un vairāku grāmatu autors Deivs Čafejs, mājas lapu konversijas eksperts Karls Blanks, interneta bzinesa psihologs Graiems Džonss, zīmola eksperts Dietmars Dahmens, Google analītikas rīku eksperts Aleksejs Petrovs un citi nozares lektori.

 

Divu dienu laikā starptautiski atzīti eksperti uzstāsies par daudziem uzņēmējiem aktuālām tēmām – kā izstrādāt globālo mārketinga stratēģiju, kā uzrunāt potenciālo mērķauditoriju internetā, kā analizēt interneta mārketinga rezultātus, kā uzlabot mājas lapas rentabilitāti, kā pozicionēt zīmolu, kādas ir jaunākās AdWords reklāmas tendences, kā pielietot jaunākos Google analītikas rīkus mājas lapas rezultātu analīzē, kā īstenot efektīvas e-pasta kampaņas un citām aktuālām tēmām. Turklāt, visu šo tēmu apvienojošā vadlīnija būs rezultātu analīzes un uzlabošanas iespējas katrā no interneta mārketinga kanāliem.

 

“iLive 2013 nav vienkārši izklaidējošs pasākums, kurā noklausīties pāris iedvesmojošas prezentācijas, iedzert kafiju un apēst garšīgas pusdienas. Konference būs reāla atbilde uz uzņēmējiem, reklāmas un mārketinga cilvēkiem vissvarīgāko jautājumu, kā izanalizēt un skaitļos izteikt interneta un digitālā mārketinga rezultātus. Es varu apgalvot, ka interneta mārketingā izanalizēt var visu, tāpēc arī sniegumu var uzlabot vienmēr!” pārdomās dalās Egils Boitmanis, IMA valdes loceklis un Infinitum8 dibinātājs.

 

Konferencē tiek gaidīti dažādu nozaru uzņēmumu pārstāvji, mārketinga vadītāji, reklāmas un mediju pārstāvji, neatkarīgi no tā, vai strādā pie pirmā interneta mārketinga projekta īstenošanas, vai ir jau pieredzējis interneta un digitālo mārketinga projektu speciālists un šobrīd meklē rentablākos interneta pārdošanas kanālus!

 

Visiem iLive 2013 konferences dalībniekiem būs iespēja saņemt bezmaksas eksāmena kuponu Google Analytics Individual Qualification IQ Test kārtošanai un 9. maijā ar konferences lektoriem un nozares profesionāļiem piedalīties vakara neformālajā pasākumā iLive Key to Riga, kas notiks restorānā “Key to Riga”, Vecrīgā. Tāpat visi būs aicināti piedalīties radošajā Interneta mārketinga konkursā.

 

Konferences sadarbības un informatīvie partneri ir Infinitum 8, Mailigen, Digital Score, Swedbank, Tallink Hotel Rīga, Vanilla Travel, Draugiem.lv, LETA, LTRK, LIKTA, RTU, Apollo.lv, Inbox.lv, Kasjauns.lv, RīgaRadio un Riga.com.

 

Plašāka informācija pieejama mājas lapā iLive 2013 mājas lapā – www.iliveconference.com/lv/, rakstot uz e-pastu: info@iasociacija.lv vai zvanot pa tālruni + 371 27762282.