Piektdien, 12.augustā ASV karakuģa USS CARR jūrnieki apmeklēs Rīgas pašvaldības Bērnu jauniešu centra bērnu namu “Ziemeļi”, kur kopā ar audzēkņiem labiekārtos spēļu laukumu, apgleznos spēļu nojumes sienu, kā arī iekārtos bērnu istabas. Plkst.12.00 bērnu nama audzēkņi kopā ar jūrniekiem organizēs pikniku. Bērnu nams “Ziemeļi” un ASV Vēstniecība ielūdz mediju pāstāvjus apmeklēt pasākumu no plkst. 10:30.

 

Piektdien, 12.augustā, Torņakalnā, Saulaino dienu bibliotēkā, no plkst. 14:00 līdz 15:00, ASV karakuģa USS CARR jūrnieki un Latvijas Jūras spēku flotiles pārstāvji tiksies ar Bērnu klīniskās universitātes pacientiem. Mediju pārstāvji aicināti apmeklēt pasākumu no plkst. 14:00.

 

Mediju pārstāvji un fotogrāfi ir laipni aicināti pieteikties ekskursijā uz kuģa klāja piektdien, 12.augustā, no plkst.12.00 līdz 13:00. Lai pieteiktu savu dalību ekskursijā, lūdzam sazināties ar ASV vēstniecības Preses un kultūras nodaļu līdz 11.augusta plkst.16:00. Transports līdz kuģa piestātnei tiks nodrošināts abos virzienos.

 

Papildu informācija par ASV jūras kara flotes kuģi USS CARR atrodama oficiālajā interneta vietnē: http://www.carr.navy.mil/