2015. gada 2. augustā plkst. 17:00 Rīgas Dailes teātrī (Rīgā, Brīvības iela 75) notiks Rādhanātha Svāmī grāmatas “Ceļš uz mājām” iepazīšanas svētki.

Viņa Svētība Rādhanātha Svāmī ir ievērojams garīgais līderis, lektors un grāmatu autors. Uzstājies Lielbritānijas parlamentā, tādos uzņēmumos kā Ford, HSBC, Hārvardas un Oksfordas universitātēs. Viņš katru gadu apceļo Indiju, Eiropu un Ziemeļameriku, daloties garīgās kalpošanas (Bhakti jogas) mācībā, un viņa lekcijas klausās tūkstošiem garīgo meklētāju.

Autobiogrāfija “Ceļš uz Mājām” ir aizraujošs, patiess stāsts par deviņpadsmitgadīgu zēnu Ričardu. Ceļojot no Čikāgas piepilsētas līdz pat Himalaju alām un Indijas svētākajam ciematam Vrindāvanai, viņš iepazīst daudzas mācības, līdz beidzot atrod savu ceļu, kļūstot par Rādhanāthu Svāmī, vienu no cienījamākajiem garīgajiem skolotājiem visā pasaulē.

 
Rādhanātha Svāmī biogrāfija

Rādhanātha Svāmī un grāmatas vizuālie materiāli

Rādhanātha Svāmī atbildēs uz žurnālistu jautājumiem pēc uzstāšanās. Preses konference plānota turpat Dailes teātra 2. stāva foajē. Lūdzu pieteikties savlaicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots!

Kontaktpersona mediju pārstāvjiem:
Ansis Dzilna, tel.: 29101710 / e-pasts: ansis.dzilna@inbox.lv

Uzstāšanās laikā tiks nodrošināts tulkojums no angļu uz latviešu valodu. Tulkojums no angļu uz krievu valodu tiks nodrošināts FM diapazonā. Lūdzu, paņemiet līdzi radio uztvērējus vai mobilos tālruņus ar FM uztveršanas iespējām un austiņas. Radio frekvence tiks paziņota pirms uzstāšanās sākuma.