Hey, hey, VIBJO draugi! Pienācis laiks vasarīgākajam un aktīvākajam VIBJO pasākumam! Jau 21.jūlijā fotoorientēšanās “Vali, mierā! 2018”! Jau otro gadu būs iespēja meklēt un atrast dažādas Valmieras vietas un objektus, par to saņemot punktus.

 

21.jūlijā no plkst. 12.00 pie Valmieras muzeja Hanzas namiņa tiks dots starts pirmajām komandām, kas dosies trasē ar vienas minūtes atstarpi. Dalībnieki sacentīsies gan dažādos erudīcijas jautājumos, gan veiklības un ātruma disciplīnās, pildot aizraujošus uzdevumus.

 

Lai viss noritētu gludi, dalībniekiem iepriekš līdz 19. jūlijam nepieciešams reģistrēties VIBJO “Sudraba ZIRG`s” mājaslapā www.vibjo.mozello.lv

Tomēr arī tiem, kas nebūs paspējuši piereģistrēties mājaslapā, mēs neliegsim iespēju piedalīties spēlē – pieteikties varēs arī pasākuma dienā uz vietas no plkst. 11.30!

 

Uzdevumu trasē, iepazīstot dažādus objektus Valmierā, var doties gan ar jebkāda veida transportlīdzekli, gan kājām.

 

Vēlies jautri un lietderīgi pavadīt sestdienu? Ņem līdzi draugus, vecākus, vecvecākus vai kolēģus (komandā 2-4 cilvēki), piedalies pasākumā un pavadi sestdienu svaigā gaisā, labā kompānijā, kā arī iegūsti foršas balvas!

 

Pasākumu atbalsta Valmieras Integrētā bibliotēka, Valmieras muzejs, izlaušanās spēle “Timemachine”, “Valmiermuiža”, mākslas salons “Zaiga”, veikals “Austris”, Gaujas tramvajs, veikparks “Rancho”, pils krodziņš “Pils ķēķis” un “Europe Direct” informācijas centrs Valmierā.