2014. gada 9. oktobrī plkst. 18.00 grāmatnīcā “Jumava Plus” (Rīgā, Dzirnavu ielā 73) notiks pasākums “Nepārveido sevi! Uzzini, kas Tu esi!”.

 

Apgāds “Jumava” aicina pavadīt ceturtdienas pēcpusdienu grāmatnīcā “Jumava Plus”, piedaloties pasākumā, kas veltīts filozofijas un psiholoģijas grāmatu apskatam un saistošām diskusijām. Pasākuma laikā grāmatām īpaši labas cenas!
 
Programmā:

  • Rīgas Stradiņa universitātes pasniedzējs, Latvijas Universitātes Fizikas zinātņu doktorants, LU Cietvielu Fizikas Institūta Cietvielu Jonikas laboratorijas inženieris Kaspars Kaprāns runās par kvantiem, kvantu psiholoģiju kā ceļojumu mūsdienu cilvēka domāšanas pasaulē, ko iespaidojusi kvantu mehānika un relativitātes teorija.

 

  • Rīgas reformātu draudzes mācītājs Ungars Gulbis runās par cilvēka identitāti – tās vietu pasaulē – un reliģijas nozīmi civilizācijas attīstībā.

 

  • Sertificēta psihoterapeite Irēna Larionova runās par pašizziņu, psihosomatiku un citām terapijas metodēm, atzīmējot prātu, kā vienu no visnoslēpumainākajiem orgāniem, kas cilvēkam ir dots. “Prāts var radīt visu, bet tāpat tas var visu arī sagraut, viņš ir mūsu uzticamais draugs, bet var kļūt par visļaunāko ienaidnieku.”

Mēs pārmaināmies, ja vēlamies pārmainīties. Tas nav mehānisms, bet absolūti brīvs process. Veiksim to, mīlot sevi!

 

Papildu informācija:
Grāmatnīcas “Jumava Plus” kolektīvs
Tālr.: 67282596