Nodotajām spēlēm tiks dota “otrā dzīve”, izmantojot tās Valmieras jaunatnes centra “Vinda” un bibliotēkasapmeklētāju priekam, kā arī Valmieras novada fondam tās nogādājot Valmieras ģimenēm ar atbilstoša vecuma bērniem.

 

Nododot spēles, dalībnieki piedalījās akcijas atbalstītāju sarūpēto dāvanu karšu izlozē. Aktīvā tūrisma centra “Eži” dāvanu kartes braucienam ar Gaujas tramvaju ieguva Madara Mennika, Rūdolfs Pikšens un Kerlīna Balode. Vidzemes Olimpiskā centra dāvanu karti pastaigai pa Sajūtu parka Baskāju taku ieguva Ļubova Gūtmane. Kino “Gaisma” dāvanu karti ieguva Kārlis Pikšens. Apsveicam dāvanu karšu ieguvējus!

 

Akcija tika organizēta, veicinot paradumu piešķirt labi uzturētām, bet nevajadzīgām lietām “otro dzīvi”, tādējādi samazinot radīto atkritumu daudzumu. Akcija tika rīkota atkārtoti. Tās organizatori bija Valmieras pilsētas pašvaldība un atkritumu apsaimniekošanas organizācija SIA “ZAAO”. Arī pēc akcijas ikvienam ir iespēja atkārtoti izmantot lietas, kas kādam vairs nav nepieciešamas, kā arī nodot citiem savas labi saglabātās, nevajadzīgās mantas. Šādu iespēju piedāvā Valmieras novada fonda “Labdarības noliktava”.