28. augustā plkst.11.00 Rīgas Centrālās bibliotēkas Torņakalna filiālbibliotēkā (Indriķa ielā 8a) notiks ceturtais – pēdējais pasākums lekciju un nodarbību ciklā “Tu vari! Tu dari! Tev izdosies!”. Nodarbības tēma būs uztvere. Izglītojošu lekciju un nodarbību ciklu vecāka gadagājuma cilvēkiem un viņu tuviniekiem vada psiholoģes Rasma Paegle un Māra Vitnere.  

Ciklā ietvertas četras tikšanās, katra 1,5 stundas garumā. Pirmajās trīs nodarbībās tika strādāts ar atmiņu, domāšanu un uzmanību. Nodarbību laikā ikvienam apmeklētājam ir iespēja uzzināt, kā ikdienā stiprināt atmiņu, uzmanību, uztveri un domāšanu, kā arī piedalīties dažādos praktiskos uzdevumos.

Visās nodarbībās un lekcijās var piedalīties bez maksas!

Cikla “Tu vari! Tu dari! Tev izdosies!” nodarbības organizē Rīgas domes Labklājības departaments, un to mērķis ir nodrošināt gados vecu cilvēku integrāciju, paplašināt viņu sociālo kontaktu tīklu, kā arī mazināt aizspriedumus pret šo iedzīvotāju grupu sabiedrībā. Senioriem tiek sniegta informācija par fiziskās un mentālās veselības saglabāšanas nozīmi vecumdienās un doti padomi, kas jādara, lai to saglabātu.

Tālrunis informācijai 67089676

Informāciju sagatavoja: 

Daina Ģeibaka, 

Rīgas Centrālās bibliotēkas 

sabiedrisko attiecību vadītāja, 

tālr. 67037443, 26102462