Pirmās divas, kas skāra ezotērikas jomu bija labi apmeklētas un pasākuma dalībnieki bija gandarīti. Zinošā lektore Zinīda Zvirbule nodarbībā “Krāsu mācība”, pastāstīja par sveču dziednieciskajām īpašībām, krāsu nozīmi, mājas attīrīšanu un citas interesantas lietas. Pasākuma dalībnieces ieinteresētas klausījās un uzdeva dažādus jautājumus.


Otrajā nodarbībā bija iespēja iepazīties ar aromātu pasauli, pasmaržot dažādas ēteriskās eļļiņas, uzzināt, kā tās pielietot mājas aptieciņā un ķermeņa kopšanā. Šajā nodarbībā dalībniecēm pašām vajadzēja arī praktiski darboties un pagatavot savai gaumei un ādai atbilstošu sejas krēmu. Pasniedzēja Zinīda labprāt dalījās ar informāciju un izstāstīja, kur var iegādāties visas nepieciešamās sastāvdaļas.


Neformālās skolas trešajā nodarbībā, dalībnieki mācījās kā tikt galā stresa situācijas un kā cīnīties ar bezmiegu. Atraktīvā psiholoģe Svetlana Paramonova stāstīja un rādīja dažādus paņēmienus kā pārvarēt bailes un tikt galā ar lielu satraukumu. Pasākuma dalībnieki aktīvi klausījās, dalījās savā pieredzē un nebaidījās uzdot jautājumus. Pēc nodarbības bija iespēja ar lektori parunāties individuāli.


Savukārt 30.novembrī ikviens tika gaidīts uz nodarbību “Minimāli līdzekļi, maksimāls efekts”, kurā varēja iemācīties pagatavot un skaisti noformēt dažādas uzkodas. 
Nodarbībā pasākuma dalībnieki uzzināja par dažāda veida mīklām, ko no tām var pagatavot, kā arī kāda veida pildījumi katrai no tām iederas. Šajā reizē pasākuma dalībniekiem bija aktīvi jādarbojas pašiem. Ikviens tika iesaistīts uzkodu gatavošanā. Nodarbību vadīja Dobeles VAV pedagoģe Iveta Čerpinska.


Projektu atbalstīja Dobeles novada Sociālais dienests.