Par Apgāda Zvaigzne ABC loterijas “Lasi ar Zvaigzni un Jaunajā gadā iebrauc ar VW Touran!” galvenās balvas – sarkana Volkswagen Touran – īpašnieci kļuvusi Iecavas internātpamatskolas bibliotēkas vadītāja un skolotāja, iecavniece – Dzintra Kraukle.

Apgāda Zvaigzne ABC rīkotā loterija norisinājās no 2011. gada 1. novembra līdz 2011. gada 31. decembrim un tajā piedalījās vairāk nekā 24 tūkstoši grāmatu pircēji. Lai piedalītos akcijā “Lasi ar Zvaigzni un Jaunajā gadā iebrauc ar VW Touran!” (Loterijas Nr.2902), bija jānopērk četras Zvaigzne ABC izdotās grāmatas ar īpašo loterijas uzlīmi. Arī šajā gadā, tāpat kā visos iepriekšējos, superbalvu – automašīnu laimēja sieviete. Izloze notika 2012. gada 12. janvārī “Møller Auto Lidosta” telpās un Zvaigzne ABC valdes priekšsēdētāja Vija Kilbloka vadīja loteriju, un viņas roka veiksmīga izrādījās Iecavas internātpamatskolas bibliotēkas vadītājai un skolotājai Dzintrai Krauklei, kura turpmāk pēc jaunām grāmatām skolas bibliotēkai varēs doties ar jauno VW Touran.

Dzintra Kraukle loterijā piedalījās ar 4 loterijas kuponiem un uz laimestu nemaz nav cerējusi, jo grāmatas iegādājusies kā Ziemassvētku dāvanas ģimenei. “Kad saņēmu zvanu no Apgāda Zvaigzne ABC valdes priekšsēdētājas Vijas Kilblokas, biju apjukusi un meklēju krēslu, kur apsēsties. Sākumā neticēju, ka esmu laimējusi mašīnu. Iekšā viss patīkami mutuļoja. Pēdējo grāmatu iegādājos vienā no centra grāmatnīcām Rīgā. Pirku to vīram un teicu: “Es Tev gribu uzdāvināt jaunu mašīnu!”” – saka VW Touran laimīgā ieguvēja Dzintra, kas ar jauno mašīnu mājās devās piektdien, 13. janvārī. Sakiet vēl, ka 13. datums piektdienā ir nelaimīgs!

Savukārt 5 papildbalvas – ģimenes ceļojumu ar Tallink prāmi uz Stokholmu laimēja: Daine Bojāre no Siguldas, Ieva Gribuste no Daugavpils, Irīna Debus no Valmieras, Zigrīda Loginova no Siguldas un Margarita Zarenkova no Rīgas.

 

Iepriekšējos gados laimīgie auto īpašnieki ir bijuši no Madonas, Salaspils, Jelgavas, Ādažiem un Rīgas. Sešu gadu laikā loterijā ir laimēti 2 VW Jetta, 2 VW Polo, 1 VW Golf un 1 VW Golf Plus auto.