Tā ietvaros vēl pēdējo reizi varēs apskatīt izstādi “50 Ziemassvētku zvaigznes” ar sabiedrībā pazīstamu cilvēku izteikumiem. Ikvienam koncerta apmeklētājam ir sarūpēta dāvana!

 

Koncerta ieskaņā jaunieši no VSIA “Rīgas Pārtikas ražotāju vidusskolas”, kuri bija pieteikti “Latvijas Lepnumam” par gada sākumā sniegto atbalstu redzes invalīdiem, zālē ienesīs laternas, bet svētku apsveikuma runu aicināta teikt Kultūras ministre Žanete Jaunzeme-Grende.

 

Koncertā uzstāsies “Swedbankas” koris kopā ar festivālā “Nāc līdzās!” jau iepazīto neredzīgo solistu Ediju Fuksi un Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskolas absolventi Annu Duboviku. Abi neredzīgie jaunieši savu dzīvi ir nolēmuši saistīt ar mūziku un šobrīd aktīvi tajā darbojas.

 

Koncerta laikā brīvprātīgajiem jauniešiem, kuri palīdzēja izveidot izstādes “50 Ziemassvētku zvaigznes” eksponātus, “Latvijas Neredzīgo bibliotēka” pasniegs Pateicības rakstus.

 

Koncerta apsveikuma daļa noslēgsies ar Latvijas radošo bērnu un jauniešu studijas “Zvaigžņu sala” uzstāšanos un Staburadzes konditorejas sarūpēto jubilejas torti. Katram koncerta apmeklētājam bibliotēka ir sarūpējusi un dāvinās piparkūku sirsniņu ar organizācijas logo.

 

Mēs visi esam vienotas sabiedrības locekļi, tikai dažiem no mums ir vajadzīgs lielāks atbalsts, drošāks plecs un stingrāka roka dzīves ceļa gaitās. Aicinām visus atbalstīt cilvēkus ar redzes traucējumiem un iegriezties 21.decembrī Strazdumuižas klubā uz Ziemassvētku koncertu.

 

Atbalsta: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, Kultūras ministrija, Borisa un Ināras Teterevu fonds, AS “Laima” un “Staburadzes konditoreja”, kā arī individuālie ziedotāji.