Bibliotēka aicina piedalīties lasītveicināšanas programmā “Skaistā vasara bibliotēkā” Programmas nodarbības notiks vasaras mēnešu ceturtdienās. Iesaistīties var gan individuāli dalībnieki, gan bērnu vasaras nometņu grupas.

 

Kā ik gadu individuālos programmas dalībniekus Latgales Centrālās bibliotēkas filiālēs gaidīs saistoši un interaktīvi tematiski pasākumi, radošas darbnīcas, galda spēļu turnīri, viktorīnas, konkursi un citas aizraujošas aktivitātes. Šogad programmā tiks īpaši akcentēta grāmata un lasīšana. Tas būs jauns izaicinājums lasītmīļiem. Bērni tiks aicināti lasīt bērnu prozu, dzeju un populārzinātniskus izdevumus, kā arī dalīties iespaidos par izlasīto īpašās nodarbībās, kas notiks reizi mēnesī. Aktīvākos dalībniekus gaida pārsteiguma balvas. Kontaktinformācija šeit.

 

Bērnu vasaras nometņu grupas ceturtdienās gaidīs Latgales Centrālā bibliotēka (Rīgas ielā 22a).

Periodikas lasītavā tiks piedāvāts interaktīvs pasākums “Krāsainā putnu pasaule”. Dalībniekiem būs iespēja uzzināt apbrīnojamus pasaules putnu rekordus un interesantus faktus par putniem Latvijā, klausīties un minēt skanīgās putnu balsis, kā arī piedalīties citās radošās aktivitātēs un atjautības konkursos! Grupu apmeklējumus lūgums pieteikt savlaicīgi pa tālruni 65476344.

 

ASV Informācijas centrā tiks piedāvāti trīs tematiski pasākumi – “Sports Amerikas Savienotajās Valstīs”, “Ceļojums pa Amerikas Savienoto Valstu pilsētām” un “Iepazīšanās ar Amerikas Savienoto Valstu kultūru, tradīcijām un ģeogrāfiju”. Pasākumi notiks jūnija un augusta ceturtdienās un tiks vadīti bilingvāli (angļu un latviešu valodā, angļu un krievu valodā). Saturs tiks pielāgots dalībnieku vecumam. Pieteikšanās pasākumiem pa tālruni 65422483.

 

Latgales Centrālā bibliotēka un filiāles aicina bērnus apmeklēt bibliotēku vasaras mēnešos, lasīt un gūt interesantu pieredzi un jaunas zināšanas, atrast jaunus draugus un saturīgi pavadīt vasaras brīvlaiku!

 

Informāciju sagatavoja:
LCB sabiedrisko attiecību speciāliste
Tatjana Hodokova
tālr.: 65476345
e-pasts: tatjana.hodokova@lcb.lv