Veiksmīgākajiem dalībniekiem tiks piešķirtas pārsteiguma balvas, organizatora un atbalstītāju simpātiju balvas, bet pirmo trīs vietu ieguvēji saņems tūrisma firmas dāvanu kartes.

Konkursa mērķis ir popularizēt mūsdienu Jelgavas unikalitāti un iepazīt tās pagātni, izmantojot bagātīgos bibliotēku resursus, kā arī rosināt paskatīties uz it kā pierasto no cita skatu punkta.

Katrs dalībnieks aicināts iesūtīt pēc izvēles ne vairāk kā trīs dažādu objektu fotogrāfijas elektroniskā formā (jpg formātā, izmērs ne mazāks kā 1024×768 px).
Senās Jelgavas attēli būs apskatāmi Jelgavas Zinātniskās bibliotēkas mājas lapā (www.jzb.lv), savukārt iesūtītās fotogrāfijas tiks publicētas portāla draugiem.lv oficiālajā bibliotēkas lapā (www.draugiem.lv/jzb), kur balsojuma rezultātā iegūtais punktu skaits noteiks uzvarētājus.

Darbus var iesūtīt līdz 26. maijam uz e-pastu: fotojzb@gmail.com. Lai iesūtītās fotogrāfijas būtu vieglāk pārskatīt, lūgums norādīt senā attēla kārtas numuru, savu telefona numuru, e-pastu, fotogrāfijas datējumu un autora vārdu, uzvārdu vai segvārdu.

Par iesniegto darbu piederību un autortiesību ievērošanu jāatbild pašam iesūtītājam.

Pēc rezultātu apkopošanas, darbi tiks publicēti JZB vietnē www.jzb.lv, bet tikšanās ar autoriem notiks fotokonkursa noslēguma pasākumā Zinātniskās bibliotēkas K.Barona zālē, Akadēmijas ielā 26. Visas iesniegtās fotogrāfijas nonāks JZB īpašumā un turpmāka to izmantošana tiks saskaņota ar autoru.

Konkursa nolikums

 

Papildu informācija:
Dzintra Punga
Jelgavas Zinātniskās bibliotēkas direktores vietniece
Tālr.: 63007745