E-katalogā iespējams atrast un pasūtīt grāmatas par E. Radziņu, pasūtīt un noskatīties Latvijas kino klasiku ar E. Radziņu kādā no lomām, kā arī izlasīt Jelgavas avīzēs publicētās ziņas par aktrisi.

E. Radziņa 1936.gadā beigusi Jelgavas Hercoga Pētera ģimnāziju. Zīmīgi, ka viņa strādājusi Jelgavas pilsētas bibliotēkā (1936 – 1941) un vienmēr savu bibliotēku atcerējusies, uzturējusi ciešus kontaktus, labprāt piedaloties bibliotēkas organizētajos pasākumos. Jelgavas pilsētas bibliotēkas albumu fotogrāfijas digitalizētas, līdz ar to bibliotēkas e-kataloga tiešsaistē vērojamas E. Radziņas fotogrāfijas no pasākumiem Jelgavā. Aktrise Jelgavas pilsētas bibliotēkā 1997.gadā atzīmējusi savu 80 gadu jubileju, tāpat arī 1986.gadā kopā ar teātra zinātnieci Liliju Dzeni piedalījusies literārajā vakarā par godu rakstnieces Annas Brigaderes 125 gadu jubilejai.

Vēl bibliotekāra vērtība ir E. Radziņas autogrāfi, kas atrodami L. Dzenes grāmatās “Elza Radziņa” (1973) un “Draiskā peonija” (1997). E. Radziņa atstājusi ierakstu arī Jelgavas pilsētas bibliotēkas viesu grāmatā, pateikdamās par sirsnīgo uzņemšanu.