Kolekcija EBSCO eBook Public Library Collection piedāvā gan populāru pieaugušo un jauniešu daiļliteratūru, gan plašu izglītojošās literatūras klāstu tādās jomās kā veselība un fitness, spēles, amatniecība, vaļasprieki, medicīna, pavārmāksla, reliģija, atpūta un izklaide, ģeogrāfija, tirdzniecība, finanses, ģimene, laulība, folklora, sociālā un sabiedrības labklājība, mājsaimniecība u.c.

 

Flipster ir nākamās paaudzes digitālo žurnālu risinājums, kas piedāvā lielu kvalitatīvas informācijas apjomu ļoti viegli pieejamā vidē gan datorā, gan mobilajās ierīcēs.  Žurnālu tematiskais aptvērums  – uzņēmējdarbība un bizness, māksla un dizains, zinātne un tehnoloģijas, automobiļi, politika, sports, dzīvesstils, mūzika, literatūra, vēsture, ceļojumi, atpūta, brīvais laiks, kulinārija, dārzkopība, mājturība, vaļasprieki un intereses, mode, veselība un fitness, aktualitātes u.c.
Žurnālu adresāti ir visas paaudzes – ģimenes, bērni, tīņi, sievietes un vīrieši.
Arvien vairāk cilvēku izmanto jaunās tehnoloģijas, klēpjdatorus un mobilās ierīces, lai iegūtu informāciju un jaunas izklaides, un tas ir tikai viens no iemesliem, kāpēc digitālo žurnāla lasītāju skaits pieaug.

 
Vai kāds plāno pirkt jaunu digitālo kameru vai meklē ilgtspējīga dizaina idejas? Flipster jaunākajā piedāvājumā ietverti lieliski jauni virsraksti, kas lasītājiem šķitīs interesanti, izglītojoši un izklaidējoši.

Ir gadalaiku maiņas laiks, un apmeklētāji var meklēt ierosinājumus nedēļas nogales brīvdienām vai padomu eksotiska ceļojuma plānošanā. Flipster piedāvā desmitiem starptautisko un reģionālo resursu, lai ļautu lasītājam sasniegt jebkādu galamērķi. 

 

Bibliotēku lasītājiem e-grāmatas un Flipster žurnāli pieejami arī ārpus bibliotēkas, jautājiet bibliotēkās!

 

  Jelgavas pilsētas bibliotēkā, Akadēmijas ielā 26

  Pārlielupes bibliotēkā, Loka maģistrālē 17

  Miezītes bibliotēkā, Dobeles šosejā 100

  Bērnu bibliotēkā “Zinītis”,  Lielā ielā 15