Tajā tiek aicinātas piedalīties bibliotēkas, kuras sniedz jebkāda veida inovatīvus veselības aprūpes pakapojumus vietējās sabiedrības iedzīvotājiem. Projekta mērķauditorija ir attīstības un pārejas valstu publiskās bibliotēkas, kas sniedz minētos pakalpojumus, tādējādi būtiski uzlabojot vietējas kopienas dzīves kvalitāti.

 

Bibliotēkas daudzās valstīs sniedz ļoti vērtīgus veselības aprūpes pakalpojumus, izmantojot progresīvas informācijas un komunikāciju tehnoloģijas. Tā ir gan pieejas  nodrošināšana dažāda līmeņa veselības aprūpes informācijai, gan iedzīvotāju individuāla informēšana pa e-pastu un/vai  SMS par noteiktu pakalpojumu pieejamību, gan tieša sadarbībā ar medicīnas personālu u.c. 

 

Ja Jums ir šāda pieredze – nekavējaties dalīties tajā! EIFL PLIP vēlas apkopot šos stāstus par inovatīviem un efektīviem veselības aprūpes pakalpojumiem un dalīties tajos ar iespējami plašāku starptautisko sabiedrību, lai vēlreiz akcentētu bibliotēku neatsveramo lomu un ieguldījumu vietējas sabiedrības attīstībā.

 

Konkursa balva ir USD 1500 un iespēja prezentēt savus pakalpojumus  starptautiskā konferencē vai sanāksmē.

 

Pieteikumu iesniegt angļu, krievu, franču vai spāņu valodā.

 

Pieteikuma iesniegšanas termiņš – 2012. gada 31. jūlijs, tātad, laika nav visai daudz, sāciet gatavot savu pieteikumu jau TAGAD!

 

Detalizēta informācija un ziņas par to, kā pieteikties: http://www.eifl.net/eifl-plip-innovation-awards