Grāmatas atklāšanas svētkos piedalīsies dažādi tūrisma nozares profesionāļi, Izglītības un zinātnes ministrijas pārstāvji, Tūrisma attīstības valsts aģentūras pārstāvji, dažādu Latvijas pilsētu tūrisma informācijas centru darbinieki, augstskolu docētāji, studenti, absolventi un radošā komanda.

 

Pasaulē pazīstamā vācu tūrisma speciālista Valtera Freijera grāmatu “Tūrisma mārketings”, kas jau ilgus gadus tūrisma nozares speciālistiem visā pasaulē kalpojusi kā viena no nozīmīgākajām grāmatām un ir piedzīvojusi jau astoto izdevumu, Latvijas tūrisma videi adaptējušas redaktores Biznesa augstskolas Turība Starptautiskā tūrisma fakultātes lektore, Mg.geogr. Aija van der Steina un Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes lektore, Mg.commerc. Ilze Medne.

 

Grāmatā, kuras apakšvirsraksts ir “Uz tirgu orientēta tūrisma mikroekonomikas un makroekonomikas pārvaldība” atspoguļoti tūrisma mārketinga pārvaldības pamati gan tūrisma operatoriem, ceļojumu aģentūrām, tūrisma mītnēm, gan tūrisma vietu pārvaldības organizācijām, tūrisma apvienībām, asociācijām, kas darbojas tūrisma mikrolīmenī un makrolīmenī. Grāmata paredzēta tūrisma uzņēmējdarbības studentiem, nozares pētniekiem un profesionāļiem. Tajā atrodami padomi mārketinga koncepciju izstrādē, kas noderēs gan tūrisma praktiķiem, gan citu nozaru speciālistiem.

 

Pasākuma laikā grāmatu būs iespējams iegādāties par īpaši izdevīgu cenu.

 

Biznesa augstskola Turība pateicas par finansiālu atbalstu un sadarbību grāmatas tapšanā Rīgas Brīvostai un Rīgas Aeronavigācijas institūtam!

 

Lūgums visiem, kas vēlas apmeklēt grāmatas atklāšanas svētkus, iepriekš pieteikties, rakstot e-pastu uz liga.beinare@turiba.lv